Welkom

Welkom op de site van Stichting Help Onderwijs Papua!

Stichting Help Onderwijs Papua (Stichting HOP) is mei 2011 opgericht en wil graag een bijdrage leveren in de moeilijke onderwijssituatie in Papua (Indonesië).
Zij wil de kansarme kinderen in Papua de gelegenheid geven om goed onderwijs te kunnen volgen.

vrijdag 7 oktober 2011

Uw financiële steun!

Vandaag staat er weer een advertentie in het Reformatorisch Dagblad en dat is niet voor niets! Het onderwijs in Papua heeft onze en uw (financiële) steun hard nodig. Goed onderwijs vinden wij in Nederland vanzelfsprekend. Duizenden kinderen in Papua kunnen echter amper lezen en hebben daardoor geen "toegang" tot de Bijbel.
Gunt u deze kansarme kinderen ook goed onderwijs en wilt u dit onderstrepen met een financiële bijdrage
Dat kan door een gift over te maken op rekeningnummer 128.133.260 t.n.v. Stichting Help Onderwijs Papua te Sommelsdijk met vermelding van uw adres.


Met uw steun ontwikkelt stichting HOP lesmethoden voor de Papualeerkrachten om de kinderen goed onderwijs te geven, dat men begrijpt. Het ontwikkelen van deze lesmethoden wordt aangestuurd door Martijn van Driel.


We zijn blij dat dit project wordt ondersteund door de grote internationale organisatie USAID. De kans lijkt aanwezig dat zij deze steun ook in 2012 gaan verlenen, maar daarmee zijn we er nog niet. Alleen de lokale kosten worden gedekt en niet de kosten voor de familie Van Driel uit Nederland. Zonder hun inzet is dit project niet mogelijk. Daarom zullen we steun in Nederland moeten vinden.


Mocht u vragen hebben of behoefte aan meer informatie dan vernemen wij dat graag (stichtinghop@gmail.com). Via deze site wordt u zeer regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in Papua. U kunt u via eerder genoemd emailadres ook aanmelden voor de nieuwsbrief die 1 maal per kwartaal verschijnt.